fbpx

Luonnollista mielenrauhaa verkkokurssi

Haluatko pysyä rauhallisin mielin koko päivän, päästä eroon stressistä, huolista ja ahdistuksesta sekä oppia ottamaan aikaa itsellesi ja samalla syventää ihmissuhteitasi?

Ja vieläpä niin, että et joudu luopumaan mistään sinulle tärkeästä

”Mielenrauhaa – Luonnollisesti irti stressistä, suorittamisesta ja huolehtimisesta on videovalmennus, joka vie sinut helpoilla ja yksinkertaisilla askeleilla kohti parempaa mielenrauhaa”.
Juha Kivinen

Eroon stressistä ja ahdistuksesta

”Minua valmennus auttoi oikeasti – valmennusosion jälkeen mieleni oli pitkästä aikaa rauhallinen vaikka elän hyvin hektisessä elämäntilanteessa. Erityisesti suosittelen valmennusta ihmisille, jotka “kamppailevat” omien tunteidensa, kiireen tunteen ja stressin kanssa.”

Alat tehdä päätöksiä, jotka hyödyttävä terveyttäsi ja hyvinvointiasi

”Pysähtyminen ja omien ajatusten tarkkailu todella alkaa muuttamaan elämää. Omilla ajatuksillamme luomme todellisuuttamme. Kevyempi suhtautuminen elämään”.

Sinulla on enemmän aikaa itsestäsi huolehtimiseen ja sinulle tärkeään

”Oli mahtavaa huomata kuinka ihan 10 minuuttiakin keskittymistä itseen ja rauhoittumista auttoi päivittäin”.

“Tee vähemmän , saavutat enemmän”.

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Tässä muutamien asiakkaiden kommentteja, miksi he ovat lähteneet mukaan valmennukseen.

”Juhan kannustus, materiaalit ja videot sekä käsittelivät monia elämän osa-alueita ja toivat oivalluksia itsetuntemukseen sekä lisäsivät hyväksyvämpää näkemystä omia toimintatapoja kohtaan. Lisäksi Juhan rento, helposti lähestyttävä valmennustyyli auttoi vastaanottamaan käsiteltäviä asioita.”

Stressi ja ahdistus

"Halu muuttaa omia ajatuksia ja tapoja jotka jumittavat ja toimivat itseä vastaan - karsia pois turhaa murehtimista ja pelkoa".
"Työssä jaksaminen".
"Huolestunut ja levoton mieli haittaa keskittymistä yhtään mihinkään".
"Koen, että minun on vaikea pysähtyä ja rentoutua. Asiat tuntuvat raksuttavan päässäni jatkuvasti. Yötkin ovat olleet pidemmän aikaa rikkonaisia".

Haasteet terveydentilassa

"Kokonaisvaltainen hyvinvointi on ajoittain hukassa. Tunnen kehoni olevan epätasapainossa. Ehkäpä syynä on stressi, joten stressinpurkuun tarvitsen työkaluja".
"Omien voimavarojen ja energian puute".
"Terveydelliset haasteet, pelko ja ahdistus".
"Elämäni on jojottelua terveyden ja sairauden välillä. Haluaisin jatkaa eteenpäin. Toisaalta kiinnittämällä huomioni johonkin muuhun, löytämällä uutta ehkä sairaus unohtuisi ja paranisi".

Oma voima hukassa – ei aikaa itselle

"Haastavaa on ajankäyttö itselle ja omille jutuille. Tuntuu, ettei energiaa ja luovuutta vain oikein ole".
"Oma voima on jotenkin hukassa".
"Ihan kuin estäisin jollain tapaa itseäni pääsemästä eteenpäin"
"Olen hyvin perhekeskeinen, lapsille omistautuva äiti. Vuosien saatossa olen kuitenkin monesti unohtanut itseni ja omat tarpeeni. Mitä juuri minä haluan ja tarvitsen juuri nyt. "

Haastavat ihmissuhteet

"Hyvä ja toista arvostava parisuhde".
"Haluan itselleni omia ihania juttuja ja tulevaisuuden suunnitelmia koskien omaa itseäni. Tämä antaa vastapainoa kotiin ja parisuhteeseen liittyviin asioihin".
"Vaikea ihmissuhde".
"Haastavaa on oman työni ja omien lapsieni sovittaminen saman katon alle. Parisuhteeni on myös kriisissä".

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, valmennus palvelee sinua erinomaisesti!

Mitä valmennettavat ovat tästä saaneet?

Mihin kiinnittää huomiota, se lisääntyy… moni asia vaatii alkuun, vain oman vakaan päätöksen. Etten anna negatiivisen ajatuksen ottaa valtaa mun päässäni ja pienikin iloa tuottava asia tuo mielenrauhaa. En kaipaa meditaatiota ja apuvälineitä koska olen niin paljon hiljaisuudessa itsekseni. Oivalsin miten helposti lopulta saakin selkeyttä ja mielenrauhaa elämään. Se kun hukkui jonnekin jossain vaiheessa. Armollisuus itseään ja muita kohtaan. Miten senkin olin hukannut? Ja ne pienet askeleet kerralla. Ei lamaannuta itseään isoilla urakoilla. Nekin onnistuu kyllä, kun on sellainen sopiva fiilis…”

“Itsestään pitää parempaa huolta ja antaa itselle luvan levätä”.

“Opettelen olemaan kiitollisempi. Vaikka pehmeästä villapaidasta päälläni. Yritän myös löytää sisältäni rauhaa ja turvallisuuden tunnetta, joka ei kaadu ulkoisten tapahtumien myllerryksessä.
Hetkessä eläminen ajatuksien pysäyttäminen ja ihmettely miksi juuri näin ajattelen asioista.
Pienikin askel on tärkeä, kun sen tekee tarpeeksi usein. Voin valita vajoanko syvälle huoliajatuksiin vai katkaisenko”. 

 

Pysähtyminen ja omien ajatusten tarkkailu todella alkaa muuttamaan elämää. Omilla ajatuksillamme luomme todellisuuttamme. Kevyempi suhtautuminen elämään.

“Kurssi oli hyvä kokonaisuus, sopivan pituinen, ajatuksia herättävä. Kiitos 😊

“Se, että voi antaa itselleen pieniä päämääriä jokaiselle päivälle ja kun nämä päämäärät on saavuttanut, miten hyvä mieli ja onnistumisen tunne siitä tulee”.

 

Valmennus toimii olosuhteistasi riippumatta, mutta tämä EI ole sinulle, jos:

Mitä tästä siis oikein saa?

Miksi asia on minulle niin tärkeä?

Aiemmalla työurallani IT-alalla kärsin jatkuvasta stressistä ja tunteesta etten koskaan voi koskaan olla tyytyväinen elämääni. Lisäksi olin loppuunpalamisen partaalla useaan otteeseen.

Havahduin kuitenkin tilanteeseeni reilu 15 vuotta sitten ja aloin aktiivisesti kehittämään itseäni. Aloin löytää työkaluja ja välineitä oman itseni johtamiseen sekä oman mieleni hallintaan. Olin todella vaikuttunut oppimistani työkaluista ja tekniikoista joten halusin opettaa niitä myös muille, jotka kokevat olevansa epätoivoisessa tilanteessa elämässään. Näin valmentamisesta tuli minulle ammatti, jota olen tehnyt nyt 8 vuoden ajan.

Valmentajaurani alussa olin varma osaamisestani ja valtavastava työkalurepusta jonka olin vuosien aikana hankkinut.  NLP-tekniikoita, valmennustekniikoita, itsensä kehittämisen tekniikoita, step by step, mindfulness-tekniikoita, joogaa, meditaatiota ym. Asiakkaani saivat hyviä tuloksia aikaan eri elämän osa-alueilla, mutta itse koin edelleen stressiä, kiireen tuntua, yrittäjäpaineita – mielenrauha ja hyvä olo kateissa.

Törmäsin kuitenkin eräänlaiseen vähentämisen psykologiaan, josta suuresti kunniottamani valmentaja Michael Neill oli alkanut puhumaan ja jo muutaman ensikosketuksen jälkeen aloin saamaan itse oivalluksia, jotka miltei välittömästi johtivat  automaattiseen mielen selkeytymiseen, stressitason laskuun ja suorituskyvyn parantumiseen. 

Mitä enemmän tähän 3-prinsiipin “filosofiaan” tutustuin ja aloin myös jakaa tätä tietoutta asiakkailleni, niin sitä selkeämpiä ja nopeampia tuloksia he myös saivat ilman vaikeita tekniikoita ja tahdonvoimaa harjoittelun ylläpitämiseksi.

Tästä maksat osallistuessa ja tämän sinulle tarjoan:

5 viikon Valmennusohjelma Mielenrauhaan (arvo 197€)

Mielenrauhaa ja hyvinvointia parantava video-valmennusohjelma. Sisältää reilun 9 tuntia videomateriaalia, jotka koostuvat sopivasti katsottavista n. 40 videosta.
Viikko1 - Kohti Mielenrauhaa - Opit ottamaan aikaa itsellesi ja löytämään omaa voimaa, joka kannattelee sinua arjen paineissa.
Viikko 2 - Keho & Mieli Yhteys - Opit tunnistamaan, miten kehosi reagoi kuormitukseen ja opit katkaisemaan stressikierteen elämässä.
Viikko 3 - Miten meidän mielemme toimii - Opit ymmärtämään miten mielesi toimii ja saat tehokkaita keinoja tyynnyttää ja hallita mieltäsi paineen keskellä.
Viikko 4 - Totuus stressistä - Stressivapaa työ ja arki. Tässä moduulissa paneudumme syvemmin stressiin ja miten siivoat turhan stressin elämästäsi.
Viikko 5 - Mielenrauhaa ihmissuhteisiin. Opit ymmärtämään kommunikaation ja mielentilan välisen yhteyden sekä tulet oppimaan mitkä ovat todellisia konfliktin lähteitä ihmissuhteissa. Tulet myös oivaltamaan, mikä on todellisten ja hyvien ihmissuhteiden salaisuus.

Viikottaiset yksinkertaiset harjoitteet ja teemat (arvo 47€)

Viikottaisten harjoitusvideot - arkeen helposti sovellettavia harjoitteita mielenrauhan saavuttamisen tueksi.
Viikoittainen työkirja – kysymyksiä ja tehtäviä, joiden avulla voit syventää itsetuntemustasi ja osaamistasi.

Yhteisö ja vertaistuki (arvo 97€)

Facebook-ryhmä, jossa sinulla on mahdollisuus keskustella samassa tilanteessa olevien ihmisten kanssa. Mikäli kuitenkin haluat tehdä harjoitteet omassa rauhassa ja et halua käyttää sosiaalista mediaa, niin tämä ei ole harjoitteista pois. Ryhmä on 100% tarkoitettu vertaistukeen ja keskenään keskusteluun (ei valmentamiseen).

Miten rauhoitat mielesi ja kehosi nopeasti (arvo 29€)

Valmennus kokonaisuudessaan tarjoaa ratkaisuja tähän jatkuvasti. Mikäli kuitenkin tarvitset pikaista ensihoitoa mielen- ja kehon jännitystilojen laukaisuun tämä moduuli tuo ensiavun näihin tilanteisiin.

Bonusviikko: Yhteys – Sisäisestä viisaudesta käsin eläminen (arvo 29€)

Mielen selkeydestä käsin eläminen - Tuottavuuden ja suorituskyvyn nostaminen luonnollisesti.

Näiden arvo olisi henkilökohtaisena valmennuksena toistatuhatta euroa.
ET kuitenkaan maksa tästä verkkovalmennuksesta tuhatta (1.000) tai edes kahta sataa (200) euroa, vaan
hinta on …

Maksaminen ja valmennus toimii näin:

  • Maksa napin kautta pääset näkymään, jossa tietosi syötettyäsi pääset maksamaan verkkovalmennuksen verkkopankissa, kortilla, osissa tai laskulla.
  • Maksun jälkeen saat sähköpostia, jossa sinulle toimitetaan tilausvahvistus sekä linkki ja tunnukset verkkovalmennusalustaan.
  • Tunnukset saatuasi pääset verkkokurssialustalle, jossa pääset välittömästi aloittamaan kurssin
  • Kuuden viikon aikana sinulle avataan kurssialustalla uusi valmennusmoduuli joka viikko
  • Verkkovalmennuksen voit käydä läpi omaan tahtiisi
  • Alusta ja verkkovalmennus on käytössäsi vähintään vuoden

Valmentajanasi ja oppaanasi toimii

Moikka! Minun nimeni on Juha Kivinen.
Olen valmentanut ihmisiä eri elämän osa-alueilla vuodesta 2011 alkaen. Erityisesti olen erikoistunut mielen valmentamiseen.

Käytin vuosia erilaisia ja tehokkaitakin valmennustekniikoita, mutta lopullisen läpimurron tein kun tutustuin Michael Neillin uusimpiin oppeihin ja todella ymmärsin keitä olemme sekä miten mielemme todella toimii.

Valmistuin Michael Neilin vuoden kestävästä Super Coach Akatemiasta Los Angelesissa vuonna 2016 Transformatiiviseksi valmentajaksi ja laajensin aiheen opiskelua Jamien Smartin Clarity Akatemiassa valmistuen Clarity coachiksi 2019 Lontoossa.

Näiden molempien herrojen valmennusmetodien taustalla on 3-Prinsiipin filosofian ymmärryksen hyödyntäminen valmennuksessa.

100 %:n Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu

100% Rahat Takaisin Takuu

 Kokeile täysin riskittä!

Mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen tai toteat, että se ei olekaan sinulle. Lupaan sinulle täyden 30 päivän rahat takaisin takuun.


Usein kysyttyä valmennuksesta

tarvitsetko apua?

Usein kysyttyä

Alla on vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin valmennuksesta

Tämän helpompaa ei löydy. Voit kirjaimellisesti tehdä harjoitteet missä tahansa, jopa kotisohvalla maaten.

He jotka käyttävät 1% päivästään tähän keskittyen, saavat tuloksia. Jos kaikki muut asiat vievät 100% huomioisi, niin epäonnistut.

EI – Valmennuksessa kyllä hyödynnetään myös näitä tekniikoita, mutta tämä kurssi ei perustu tekniikoiden hyödyntämiseen vaan oikeastaan siihen, että erillisiä tekniikoita ei tarvita.

10-20 minuuttia päivässä riittää. Jos sinulla ei löydy 10 minuuttia päivästä, niin jotain on pahasti pielessä!

Videot ja harjoitteet auttavat myös elämässä hyvin menestyviä. Jos haluat löytää helpon ja tehokkaan keinon parantaa hyvinvointiasi ja elämänlaatuasi, niin tämä on sinulle.

Vastaavaa valmennusta ei ole tarjolla Suomen markkinoilla. Enkä ole vastaavaan törmännyt kyllä muuallakaan.

Saat pääsyn valmennusalustalle, johon materiaali saapuu viikko kerrallaan. Voit aloittaa saman tien. Saat pitää materiaalin itselläsi ja niitä voi käydä läpi vaikka lopun elämääsi.

Tämä on ehkä paras valmennus juuri niille, jotka ovat todella huonossa jamassa, koska valmennuksen ja harjoitteiden avulla saat selkeyttä elämääsi.

Tiedän, että aina verkosta ostaessa epäilyttää, että toimiiko tämä ja enhän vain tule huijatuksi?

Ymmärrän nämä huolet oikein hyvin!

Tästä syystä haluan aina tarjota kaikki valmennukset omilla kasvoillani ja nimelläni. En piileskele minkään brändin takana, vaikka edustankin luotettavaa valmennusyritystä. Tiedän erittäin hyvin, että luottamus on yksi asia mitä minulla ei ole varaa ikinä menettää. Tällä alalla yrittäjänä toimiminen + huono maine tekee elannon ansaitsemisen täysin mahdottomaksi. Yksinkertaisesti huijaamiseen ei pienillä Suomen markkinoilla ole varaa. Tavoitteeni on auttaa ihmisiä. Tässä ei ole mitään koiraa haudattuna tai mitään pientä pränttiä.

Toimiiko tämä?
Valmennus perustuu 3-Prinsiipin ymmärykseen, joka tarjoaa yksinkertaisen ja käytännöllisen lähestymistavan oman mielen toiminnan ymmärtämiseen. Sadat tuhannet ihmiset maailmalla ovat jo kokeneet tämän ymmärryksen tuoman muutoksen suorituskyvyssään, ihmissuhteissaan ja elämässä kokonaisuudessaan. Valmennuksessa myös hyödynnetään neurotieteiden, solubiologian ja kvanttifyysiikan uusimpia tutkimustuloksia ja käytänteitä, jotka tukevat tätä ymmärrystä.

Onko sinulla kysymyksiä mielessäsi?
Vastaan mielelläni.

juha(at)henkinenopas.fi
+358 40 868 5549